Kategóriák

Gyártók

AZ EGÉSZSÉGRE VONATKOZÓ ÁLLÍTÁSOKKAL KAPCSOLATBAN


A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. Ennek megfelelően a termékek jelölése, hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy azok betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmasak. A megfogalmazott állítások kizárólag a hatóanyagok (és nem a termék) élettani hatásaira vonatkoznak, és a vásárlók általános tájékoztatását szolgálják. Napjaink tudományos vizsgálatainak eredményeit összegzik a hatóanyagokkal kapcsolatban, feltüntetve a vonatkozó tudományos publikációt, ill. klinikai vizsgálatot, ahol az állítást megfogalmazták.


TOVÁBB >>

---------------------------------


AJÁNLD
WEBÁRUHÁZUNKAT!

Ajánld webáruházunk barátaidnak és mi barátonként 500 Ft-al honoráljuk ezt neked!
(sőt ajánlásod miatt ők is kapnak 500 Ft kedvezményt!)
Mindketten jól jártok!
(regisztrált vevőnk kell légy ajánláshoz) RÉSZLETEK ITT.

-----------------------------

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretne tanácsokat kapni egészségének megóvásához, kérem adja meg nevét és email címét!
Név:*
E-mail cím:*
 

---------------------------------

 

HŰSÉG PROGRAM


Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban.
(az akciós termékek esetén is!)
Minden 100 Ft után 2db Pont.  2db Pont = 2 Ft

(A pontjaidat bármikor levásárolhatod, nincs vásárlási limit. Összegyűlt hűségpontjaidat a Fiókod menü-ben ellenőrizheted, illetve konvertálhatod kuponná.)

Vitamin Enciklopédia

  • Székrekedés

    2012-11-30
    A székletürítés normális gyakorisága egyéntől függő, és a napi három alkalomtól a három nap alatti egy alkalomig változhat. Ezért székrekedésről csak akkor beszélhetünk, ha az illető személynél a székletürítés gyakorisága a nála szokásos alá süllyed.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Vitamin-és ásványianyag hiánybetegségek

    2012-11-27
    A vitaminok és az ásványi anyagok olyan táplálék komponensek, melyekből kis mennyiség elegendő a szervezet egészséges működésének fenntartásához.
    Bejegyezve Vitaminok, Ásványi anyagok, Betegségek
  • Természetes immunerősítők az influenzaszezonra

    2012-11-19
    Az őszi-téli időszakban fokozottabb figyelmet kell szentelned az egészségednek. Mikor kifutnak az idénygyümölcsök, sokkal nehezebb a táplálkozás során elegendő vitamint és ásványi anyagot juttatnod a szervezetedbe. Hogy a megfázás és az influenza ne gyűrhessen le, figyelmedbe ajánlunk néhány természetes megoldást, mellyel kellőképpen megerősítheted szervezeted védekezőképességét.
    Bejegyezve Vitaminok, Gyógynövények/Gombák
  • E-vitamin hiány

    2012-11-13
    Az E vitaminnak, hasonlóan az A és C vitaminhoz, nagyon fontos sejtvédő szerepe van, melynek során az agresszív kémiai támadásoktól, az úgynevezett szabad gyököktől (antioxidáns hatás). A napi szükséglet kb. 30 mg. E vitamint tartalmaznak a növényi olajok (napraforgóolaj, búzacsíraolaj), gabonacsírák és a tojás. Az E vitamin fontos a vörösvértestek, az izomzat, az idegek és más szövetek szabad oxigéngyökös támadásának kivédésében (szabadgyökfogó).
    Bejegyezve Vitaminok
  • Milyen tüneteket okozhat az egyes vitaminok hiánya?

    2012-10-30
    Milyen tüneteket okozhat az egyes vitaminok hiánya? A vitaminhiány tünetei függenek attól, hogy milyen vitaminból, vitaminokból van kevesebb a szükségesnél. A teljesség érdekében vegyük sorra mindet!
    Bejegyezve Vitaminok
  • Gyomorégés

    2012-10-24
    A gyomorégés a túlzott gyomorsavtermelés által kiváltott kellemetlen tünet. Fontos orvosi-diagnosztikai feladatot jelent az anginától és a szívrohamtól való elkülönítése, mert egyes esetekben a gyomorégés és az említett szívbetegségek által kiváltott tünetek összetéveszthetőek.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Echinacea

    2012-10-09
    Elsősorban a megfázás, influenza tüneti kezelésében használatos, mérsékli a tüneteket, csökkenti a fertőzés időtartamát. Megfázásokon túl allergiás tüneteket is csökkent, hörghurut, mandula- középfülgyulladás, valamint húgyúti és nőgyógyászati jellegű fertőzések esetén is jótékony hatású.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • A juharszirup hasznos összetevői

    2012-10-04
    Navindra Seeram, aki gyógynövények kutatásával foglalkozik, több mint 20 olyan összetevőt talált a kanadai juharszirupban, amit kapcsolatba hoznak az emberi egészséggel, és amelyekből 13-at újonnan fedeztek fel a juharszirupban.
    Bejegyezve Ásványi anyagok, Egyéb hasznos információk
  • Nyújts Maximális teljesítményt! - vitaminok és a vitalitás

    2012-10-03
    A vitaminok létfontosságúak, nem vitás. Sokan hangoztatják, hogy megfelelő táplálkozással minden szükséglet fedezhető. Mégis, minél többet beszélünk róla, annál többször ütközünk buktatókba. A legújabb paradoxon a vitaminmentes gyümölcs és zöldség.
    Bejegyezve Vitaminok, Ásványi anyagok, Egyéb hasznos információk
  • Finn nyírfacukor, búzafű por és más termékek akcióban

    2012-09-25
    Tartósan alacsony ár a következő termékekre: finn nyírfacukor (1000g), búzafű italpor (250g), Xilovit Protect rágók (fodormentás és zöld teás, 10db), gyümölcscukor (1000g).
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Az élet alapjai, a vitaminok

    2012-09-12
    A XX. század közepe táján fogalmazták meg a vitaminok máig is használatos definícióját, mely szerint a vitaminok olyan, nem táplálék jellegű, szerves vegyületek, melyeket az állati szervezetek normális életműködésükhöz és növekedésükhöz igényelnek. A szervezet energia-átalakító folyamatainak katalizátorai, az anyagcsere-folyamatok nélkülözhetetlen szereplői.
    Bejegyezve Vitaminok, Egyéb hasznos információk
  • Aktiváld magad!

    2012-09-10
    Az aktív életmód titka - Aktivitásunk szintjét hangulatunk mellett szervezetünk tápanyag-ellátottsága is befolyásolja. Sőt, lelki állapotunkat is képes helyrebillenteni a kiegyensúlyozott táplálkozás valamint a megfelelő vitamin- és nyomelem bevitel.
    Bejegyezve Vitaminok, Ásványi anyagok
  • Candida fertőzés

    2012-09-06
    A candida fertőzés a candida csoportba tartozó gombák által okozott fertőzés. Az esetek 80%-ban a Candida albicans a kórokozó, a maradék 20%-on közel 150 további candidafajta osztozik.
    Bejegyezve Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Kalciumhiány

    2012-09-04
    A kalcium a szervezet legnagyobb mennyiségben jelen lévő nyomeleme. A kalciumhiány nagyon sokarcú hiánybetegség. Ha a vér kalciumszintje alacsony, hipokalcémiáról beszélünk, melynek egészen mások a tünetei, mint a szervezet normális vérkalcium-szint melletti kalciumhiányának.
    Bejegyezve Ásványi anyagok, Egyéb hasznos információk
  • Eritritol, a kalóriamentes édesítőszer, cukorbetegeknek is - szakértő válaszol

    2012-08-13
    Az eritritol növényi alapú édesítőszer, ízre és kinézetre hasonlít a cukorhoz. Kalóriamentes, cukorbetegek is nyugodt szívvel használhatják.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Bizonyíték a meditáció immunerősítő hatására

    2012-08-07
    Régóta várt eredmény született a meditáció tudományos vizsgálata során: kiderült, hogy a gyakorlatokat végző emberek immunrendszerének sejtjei lassabban öregednek. Az eredmény úttörő lépés a pszichoszomatikus jelenségek, a lelki és a testi folyamatok összekapcsolódásának megértése felé.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Prosztatapanaszok

    2012-08-06
    Az egyén 50-es éveinek környékén gyakran fordul elő a prosztataszövet jóindulatú megnagyobbodása. Ez a prosztatamegnagyobbodás (prosztata-hiperlázia) fokozott nyomást fejt ki a húgycsőre vagy közvetlenül a hólyagra.
    Bejegyezve Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Két új Vitaminspecialista bolt - Győr, Szeged

    2012-07-30
    Két új Vitaminspecialista bolt Győrben és Szegeden.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Vitaminspecialista - Hűség program

    2012-07-30
    Minden vásárlásod után 2% jóváíródik a fiókodban. Minden 100 Ft után 2db Pont. 2db Pont = 2 Ft. Ezzel csak nyerni lehet!
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Két vitamin újabb jótékony hatására derült fény

    2012-07-23
    Akár speciális étrenddel, akár táplálék-kiegészítő vitaminkészítmény formájában jut a szervezetbe, az E-vitamin nagy mennyiségű fogyasztásával csökkenthető a májdaganat kialakulásának kockázata, a B12-vitamin pedig hasznos lehet a hepatitisz C kezelésében.
    Bejegyezve Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Orröblítésre is jó a xilit? - 3 egyszerű, otthoni recept

    2012-07-23
    A xilitről régóta elterjedt, hogy nemcsak fogbarát cukorpótlék, de különféle fül-orr-gégészeti panaszok, például krónikus melléküreg-gyulladás esetén is eredményesen bevethető.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Pálmazsír

    2012-07-18
    A pálmazsír teljes egészében növényi alapú zsiradék, amely jól emészthető, koleszterinmentes és telített és telítettlen zsírsavakat is tartalmaz. A zsírsavak mellett E-vitamin tartalma is jelentős. A pálmazsír sütése közben nem szabadulnak fel káros anyagok, mint néhány egyéb zsiradékban.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • A Xilovit befőzéshez, lekvárok készítéséhez is jó alternatíva

    2012-07-18
    Hogyan készítsünk pl. narancslekvárt Xilovittal? Videó és leírás.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Koleszterinszint emelkedés

    2012-07-13
    Az összes koleszterinszintet a különböző koleszterinfrakciók együttesen adják. Ezek közül az úgynevezett LDL koleszterin káros, az érelmeszesedést fokozó összetevő. A HDL koleszterin, az ún. védő koleszterin pedig előnyös, mert hozzásegít a káros koleszterinrészecskék eltávolításához a véráramból.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Hét tévhit a zsírokról

    2012-07-10
    A zsír szó hallatán valószínűleg nem az egészséges táplálkozás jut az eszünkbe. A zsírok, olajok az egyik leginkább félreértelmezett tápanyagcsoport, melyekről évtizedek óta tévhitek és féligazságok keringenek a köztudatban. Szemléletváltás szükséges ezen a területen, és tudatosítani kell mindenkiben, hogy egyes zsírok fogyasztása elengedhetetlen az egészség megtartásához, míg mások szigorúan kerülendők.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • 100%-ban xilittel édesített rágók, magas xilittartalmú fogkrém és a fogszuvasodás megelőzése

    2012-07-06
    Dr. med. univ. Alexander Fülöp bécsi fogorvost kérdeztük a 100%-ban xilittel édesített Xilovit rágókról és magas xilittartalmú fogkrémről, ill. a fogszuvasodás megelőzéséről.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Fontos nyomelemek és feladatuk a szervezetben

    2012-07-02
    Az élő szervezet, akár növényi, akár állati vagy emberi, négy főelemből (oxigén, nitrogén, hidrogén, szén), számos nyomelemből és ultranyomelemből áll. A főelemek teszik ki a szervezet 95%-át, a nyomelemek annak legfeljebb 4%-át, az ultranyomelemek pedig legfeljebb 1%-át.
    Bejegyezve Ásványi anyagok, Egyéb hasznos információk
  • Csontritkulás (oszteoporózis)

    2012-06-22
    A csontritkulás (oszteoporózis) 60 éves kor felett általánosan előforduló betegség, különösen nőknél.
    Bejegyezve Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Egészséges édesség receptek Xilovittal

    2012-06-18
    A Xilovit édesítő azok számára kínál alternatívát, akik az élet örömeiről nem szeretnének lemondani, de tudatosan akarnak gondoskodni önmaguk és családjuk táplálkozásáról.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Az elhízás nem csak esztétikai probléma

    2012-06-14
    Az elhízás a szervezet zsírtartalékainak komoly mértékű felszaporodása, mely nemcsak esztétikai probléma, hanem súlyos betegségek forrása és élettartamrövidítő tényező.
    Bejegyezve Betegségek, Egyéb hasznos információk
  • Cinkhiány

    2012-06-12
    A cinkhiány tünetei rendkívül szerteágazók, ez egyben jelzi a cink számos funkcióját a szervezetben – melyről még nagyon sokat kell megtudnunk.
    Bejegyezve Ásványi anyagok
  • Allergia

    2012-06-06
    Néhány embernél kóros túlérzékenység alakulhat ki olyan anyagok iránt, melyek normális körülmények között ártalmatlanok.
    Bejegyezve Betegségek
  • A vashiányról

    2012-06-04
    A vashiány a leggyakoribb hiánybetegségek közé tartozik. A vas az emberi szervezet valamennyi sejtjében jelen van, az élet szempontjából nélkülözhetetlen elem.
    Bejegyezve Ásványi anyagok, Egyéb hasznos információk
  • Nyugtalan láb szindróma

    2012-06-01
    A nyugtalan láb szindróma (RLS = Restless Legs Syndrome) egy olyan neurológiai betegség, amelyet ellenállhatatlan, az alsó végtag mozgatására irányuló kényszer jellemez, s amely gyakran társul kellemetlen, olykor kifejezetten fájdalmas érzéssel.
    Bejegyezve Ásványi anyagok, Egyéb hasznos információk
  • Magnéziumhiány

    2012-05-31
    A magnéziumhiány tisztán táplálkozási hiba, mely számos klinikai tünetet képes produkálni.
    Bejegyezve Ásványi anyagok
  • Már nyolc hét meditációtól megváltozik az agyunk

    2012-05-29
    Egy nyolchetes "tudatosságfejlesztő" meditáció mérhető változásokat eredményezhet az agy emlékekkel, önképpel, empátiával és stresszel kapcsolatos agyterületein - derült ki a meditáció agyi hatásait vizsgáló első átfogó vizsgálatból.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Az elhízás hatásai

    2012-05-24
    A kövérség (fölösleges testzsír) egyre jelentősebb problémát jelent Magyarországon. Az orvosok a testtömeg indexet (BMI-t) használják annak meghatározására, hogy a beteg testsúlya az egészséges tartományban van-e.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • A gyógynövényekről

    2012-05-22
    A gyógynövények alkalmazása elsősorban népgyógyászati hagyományokon és irodalmi adatokon alapul. Segíthetnek egészségünk megőrzésében illetve számos betegség kezelésében. Nem kevés növényi hatóanyagból később gyógyszereket is fejlesztettek.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Orbáncfű

    2012-05-21
    Az utóbbi években nagy "reneszánsza" lett a korábban is jól ismert orbáncfűnek. (Csengőlinka, lyukaslevelűfű). Köszönhető ez annak, hogy egy felismerés alapján hatóanyaga a hypericin rendelkezik egyfajta antidepresszáns hatással.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Zöld tea - és szellemi frissesség

    2012-05-18
    A rendszeresen zöld teát fogyasztó idős emberek tovább maradnak szellemileg frissek és önellátásra alkalmasak - állapították meg csaknem 14 ezer ember bevonásával készült tanulmányukban japán kutatók.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Glükozamin - kondroitin - MSM

    2012-05-15
    Ízületi betegségek porckopások ellen. Tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy a Glükozamin és Kondroitin nélkülözhetetlen építőköve a normális és egészséges porcképződésnek. Szerepük elsősorban a porc terhelhetőségében és regenerációjában van.
    Bejegyezve Egyéb táplálékkiegészítők
  • Együnk brokkolit! A jótékony hatásokról.

    2012-05-10
    A nagyobb mennyiségű brokkolit, karfiolt és kelbimbót fogyasztók táborában kevesebb az egyes daganattípusok előfordulásának az aránya.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • A tejsavófehérje

    2012-05-08
    A tejsavófehérje az izomépítők és sportolók népszerű táplálékkiegészítője, mert fokozza az izomtömeg felépülését. Több újabb vizsgálat arra utal, hogy a tejsavófehérje-fogyasztás az idősödő emberek izmainak sorvadását is gátolja.
    Bejegyezve Aminosavak, Egyéb hasznos információk
  • Szeniorok, húzzatok futócipőt!

    2012-05-07
    Az egészség sokáig megőrizhető, az öregedés folyamatai lelassíthatók a mindennapi sportolás segítségével. A kutatások azt bizonyítják, hogy a civilizációnak szinte minden betegségét is - az elhízástól az infarktuson át a szélütésig - megelőzhetik azok, akik a sportos életmódot választják.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Miben segítenek a rostok

    2012-05-04
    A rostok fogyasztása fontos szerepet tölt be a szervezet egészségének megőrzésében.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Agave szirup - édesebb mint a méz

    2012-05-02
    Az agave szirup előnye, hogy nincs kellemetlen mellékíze és könnyen feloldódik, így nyugodtan használhatjuk sütemények, szószok vagy joghurtok ízesítésére is.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Zöldárpa italpor - a természet zöld ereje

    2012-04-03
    Az őszi árpa tavaszi friss, zöld levelét tartják „a föld tápanyagokban leggazdagabb növényének”. Az árpafű magas koncentrációban és az emberi szervezet számára szükséges arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és enzimeket. Nagyon magas a fehérje-, ásványi anyag és rosttartalma.
    Bejegyezve Vitaminok, Ásványi anyagok, Aminosavak
  • Acidophilus

    2012-04-02
    Az Acidophilus baktérium kedvezőtlen környezetet teremt a különféle kórokozók, például a mikrokokkuszok, a klosztridiumok, a különböző kólibaktériumok, illetve a gombák számára. Segíthet a tejfehérjék, az aminosavak, a zsírok, és a laktóz feldolgozásában.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • LIPO+ Lapos Has kúra

    2012-03-29
    Hasra hízik? Puffad? Szabja át a legkényesebb testrészt! Azoknak fejlesztették, akiknek kritikus terület a has és a csípő! 12 gyógynövény + 1 prebiotikum.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Basica - aktív savlebontás - érezhetően több energia

    2012-03-26
    Fáradtság, csökkenő koncentráció, hiányzó energia: Ha a testet savfelesleg terheli, a Basica® gondoskodik a kiegyenlítésről.
    Bejegyezve Ásványi anyagok
  • Miért fontos-a glikémiás index?

    2012-03-24
    A glikémiás index, rövidítve GI, egy számérték, amely arra utal, hogy milyen gyorsan szívódik fel az adott élelmiszerben lévő szénhidrát a szervezetben.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Antioxidánsokkal az influenza ellen

    2012-03-22
    A táplálkozástudománnyal foglalkozók számára régóta ismert, hogy a szervezetünkben képződő káros szabadgyökök és a hatástalanításukra alkalmas antioxidánsok közötti egyensúly biztosítására a vegyes táplálkozás az egyik leghatékonyabb módszer.
    Bejegyezve Betegségek
  • Cukormentes étkezés?

    2012-03-20
    A szénhidrátok táplálkozás-élettani szempontból elvileg nélkülözhetők, mivel a szervezet bizonyos aminosavakból, tejsavból és glicerinből elő tudja állítani az agy, az idegrendszer és a vörösvérsejtek számára nélkülözhetetlen egyszerű szénhidrátot: a glukózt.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Búzafű italpor - a természet multivitaminja

    2012-03-14
    A búzafű, amit a természet multivitaminjának is neveznek, nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket.
    Bejegyezve Vitaminok, Ásványi anyagok, Aminosavak
  • Bázikus fürdő a savak és salakanyagok kivezetésére

    2012-03-12
    A bázikus testápolás célja a testben lévő és feloldott savak és salakanyagok bőrön keresztüli kivezetése.
    Bejegyezve Testápolás
  • Veszélyes összetevők a kozmetikumokban?

    2012-03-06
    Az elmúlt évtizedekben számos kutatás vizsgálta már a dezodorokban lévő parabének esetleges szerepét a mellrák kialakulásában, és az eredmények általában nem voltak megnyugtatóak.
    Bejegyezve Testápolás
  • Vízzel elegyedő Q10 BioCo technológiával

    2012-03-02
    A BioCo Technológia biztosítja, hogy az eredetileg zsírban oldódó hatóanyagok, vitaminok – ilyen a Q10 és az A-D-E-K vitaminok is – vízzel elegyedővé válnak.
    Bejegyezve Vitaminok
  • Kudzu - gyógynövény Japánból

    2012-03-01
    A kudzu fogyasztás a következő tünetekkel rendelkező személyeknek ajánlott: - alkoholfüggőség - nikotinfüggőség - változó kori tünetek - különböző eredetű mérgező anyagok felhalmozódása a májban (alkohol vagy más toxikus anyag, némely gyógyszer szedése esetén vagy helytelen táplálkozáskor) - túlérzékenység vagy apátia.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • A rostfogyasztás fontossága

    2012-02-27
    A rostok fogyasztása fontos szerepet tölt be a szervezet egészségének megőrzésében. A rostban szegény táplálkozás több probléma forrása is lehet.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Indus Himalája só - egyensúly ősi, tiszta táplálékkal

    2012-02-24
    Az Indus Himalája só teljes értékű, nagy tisztaságú só, mely mentes a környezetszennyezés hatásától.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Tízszeresére emelik a D-vitamin-ajánlást a magyar orvosok

    2012-02-24
    A magyar orvostársadalom példátlan összefogása eredményeképpen született meg az a szakmai ajánlás, amely a jelenleg ajánlott D-vitamin-mennyiség közel tízszeresének bevitelét ajánlja felnőtt ember számára a novembertől-márciusig terjedő időszakban.
    Bejegyezve Vitaminok
  • Kanadai juharszirup

    2012-02-20
    A juharszirup nagyon értékes természetes édesítőszer. Sok aminosavat, vitaminokat valamint ásványi anyagokat tartalmaz.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Xilovit édesítők - a dietetikus válaszol

    2012-02-15
    Xilovit édesítők - a Nemzetközi Táplálkozáskutató Intézetet kérdezték fogyasztók. Kérdések és válaszok
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Huminiqum (szirup és kapszula)

    2012-02-09
    A Huminiqum huminsavat, fulvosavat és mikroelemeket tartalmazó étrend-kiegészítő.
    Bejegyezve Ásványi anyagok
  • Arkocaps

    2012-02-07
    Az Arkopharma (Arkocaps) természetes alapú egészségfenntartó, növényi alapú készítményeket, étrend-kiegészítőket fejleszt és gyárt.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Finomítatlan nádcukor

    2012-02-01
    A finomítatlan nádcukor egy kitűnő alternatíva édesítésre cukor helyett. Ez a nyers nádcukor tartalmazza a növényben lévő értékes tápanyagokat (vitaminokat és nyomelemeket), melyek elvesznek, ha a cukrot később finomítják.
  • A D-vitamin pótlás fontossága télen

    2012-01-30
    A D-vitamin, ami egy zsírban oldódó vitamin, legjobban a bőrben képződik, ha azt elegendő napfény éri. Télen kevesebb a napsütés, és így fokozottan figyelnünk kell az elegendő D-vitamin bevitelre.
    Bejegyezve Vitaminok
  • Méregtelenítés

    2012-01-26
    A Neera méregtelenítés célja, hogy fokozza a test természetes méregtelenítő képességét. A méregtelenítés munka mellett is könnyen elvégezhető, mert nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a kúraital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt. A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Eritritol

    2012-01-23
    Az eritritol kinézetre és ízre nagyon hasonlít a cukorra, de a cukorra jellemző mellékhatások nélkül. Teljesen kalóriamentes (0 kcal/100g), így a legideálisabb édesítőszer diétázóknak és fogyni vágyóknak. Nincs hatással a vércukorszintre, glikémiás indexe 0. Nincs hatással az inzulintermelésre, így cukorbetegek nyugodt lelkiismerettel fogyaszthatják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. Nincs utóíze.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Hoodia

    2012-01-19
    A Hoodia spray az alkalmazás elkezdése után fokozatosan étvágytalanságot okoz, ezzel segít elnyomni az éhségérzetet. Ennek a tulajdonságának köszönhetően megfelelően támogatja a fogyókúrát. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a terméket a kiegyensúlyozott, változatos étrend és testmozgás részeként.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Nopal - a dietetikus válaszol

    2012-01-13
    A Nopal fügekaktuszként is ismert, és számos kedvező hatása van. A Nopal különösen gazdag élelmi rostokban (100g Nopal = 50g rost). Segíti az emésztést és a bélműködést, ajánljuk a belek tisztítására, a szorulás megszüntetésére. Pozitív hatást gyakorol a vércukor és a koleszterin anyagcserére. Hatékony a felesleges zsírok, szénhidrátok, mérgek és savak megkötésére. Támogatja a fogyást és a méregtelenítést. Ételekhez adva növeli azok rosttartalmát és csökkenti glikémiás indexét. Ajánljuk másnaposság tüneteinek enyhítésére, aranyér panaszok csökkentésére, és segítség sportolóknak is.
    Bejegyezve Gyógynövények/Gombák
  • Xilit a fogszuvasodás ellen

    2012-01-06
    A xilit öt szénatomos szerkezete miatt nem szolgál tápanyagul a fogszuvasodást kiváltó baktériumoknak. Újabb fogászati protokollokban, mint alapvető kezelési lehetőség van jelen a xilit, illetve a nagy xilittartalmú rágók és fogkrémek. Egy amerikai szájegészséggel foglalkozó statisztikai és kutatási jelentésben a xilit, a fluorid mellett szintén úgy jelenik meg, mint a fogápolás egyik alapvető eleme, már gyermekkorban is.
  • D-mannose

    2012-01-04
    D-mannose, húgyúti fertőzésekre. A húgyúti fertőzéseket, vagy ahogy a köznyelv nevezi: a felfázást, baktériumok elszaporodása okozza, mégpedig tízből kilenc esetben az E. coli baktérium. Sok nő és kisgyermek életét keseríti meg a makacsul visszatérő hólyaghurut, ezért jó tudni, hogy e kellemetlen probléma kezelésére is van természetes megoldás.
    Bejegyezve Betegségek
  • Vitaminspray

    2012-01-02
    A Vitaminspray-nek az egész világon egyedülállóan sikerült forradalmasítania a módot, ahogyan a vitaminokat szervezetünkbe juttatjuk. A sprayt a száj nyálkahártyájára kell fújni, ahonnan a bő vérellátásnak köszönhetően a hatóanyagok közvetlenül a véráramba kerülnek. Így a felszívódása ezeknek a vitaminoknak közel 90%-os, szemben a tabletták alig 30 %-os felszívódásával.
    Bejegyezve Vitaminok
  • Astaxanthin

    2011-12-14
    Az astaxanthin a föld egyik legerősebb antioxidánsa, segít a szabad gyökök elleni védekezésben, az oxidatív stressz kivédésében. Az astaxanthin számos területen és probléma esetén nyújthat segítséget.
    Bejegyezve Mikrotápanyagok
  • Meditáció

    2011-12-14
    A meditáció hatása az egészségre – orvosi szemmel. A meditáció ősi keleti eredetű tevékenység, mely számos kutatás szerint pozitívan hat az azt helyesen alkalmazók egészségére. A ma emberének egészségét leginkább a stressz veszélyezteti: feszültséget okoz, szorongásokat szül és számos testi kórkép kialakulását is elősegíti. A stressz csökkentése ez által egészségi állapotunk javulását szolgálja. A stressz kezelő módszerek egyikeként tekinthetünk a meditációra is.
    Bejegyezve Egyéb hasznos információk
  • Now vitaminok

    2011-12-05
    now-vitamin, c vitamin, multivitamin
    Bejegyezve Vitaminok
  • Hajproblémák

    2011-11-17
    Bár a legtöbb hajprobléma - korpásodás, kopaszodás, a hajszálak töredezése és az őszülés - az öregedés vagy az öröklött hajlam természetes következménye, a haj egészségének megőrzése többféle egyszerű kezeléssel is fenntartható.
    Bejegyezve Betegségek
  • Változás kora (klimax)

    2011-11-17
    A menopauza egy természetes folyamat a nők életében, a reproduktív ciklus teljes megszűnése.
    Bejegyezve Betegségek
  • Leégés

    2011-11-17
    Legvalószínűbb a leégés a Nap hatását alábecsülő nyaralók, szabadban sportolók, napozók körében. A napsugárzás elég erős ahhoz, hogy homokról, betonról, víztükörről visszaverődő sugaraival leégést okozzon, még akkor is, ha kalap vagy ernyő mögé rejtőzik el az ember.
    Bejegyezve Betegségek
Előző hírek »   « Legújabb hírek

Belépés/Regisztráció

Kosár  

Nincsenek termékek

Szállítás 0 Ft
ÁFA 0 Ft
Teljes 0 Ft

Pénztárhoz